فتوشاپ چیست ؟

فتوشاپ چیست ؟ و کجاها کاربرد دارد ؟
فتوشاپ همانطور که از نام آن مشخص است نرم افزاری است که بر روی ویرایش عکس ها کار می کند. وقتی در مورد نرم افزار فتوشاپ جستجو می کنید ، آن را با نام نرم افزار Adobe Photoshop پیدا می کنید. در واقع ، این نرم افزار ابتدا در سال 1988 توسط دو برادر توماس و جان نول توسعه یافت. که بعداً به شرکت ادوبی واگذار شد.
این شرکت بجز فتوشاپ نرم افزار های دیگه ای رو برای علاقمندان به مبحث گرافیک ، تدوین و تولید فیلم و غیره ارائه داده اما از بین اینها اگه بخواهیم به ادیت ، طراحی و ساخت تصاویر … بپردازیم اینجاست که فتوشاپ به کمک ما می آید.
فتوشاپ قادر به خواندن و نوشتن فرمت های مختلفیه مثل tiff، gif ،jpeg و png اما شهرت فتوشاپ بخاطر فرمت اختصاصیش یعنی psd هست این فرمت قابلیت انتقال به نرم افزار های دیگه از جمله ادوبی ایلوستریتور، پریمیر و غیره رو داره.
برای خیلی ها سواله که کدوم نسخه نرم افزار رو استفاده کنند چون همینطور که میدانید نسخه های مختلفی از CS ، CS6 ، CC و غیره وجود داره، اما دوستان این نسخه با هم فرق چندانی ندارن.
ولی بهتره از آخرین نسخه فتوشاپ که CC هست استفاده کنید چون قابلیت های جدیدی مثل : امکان جستجوی سریع بین لایه ها ،افکت ها و تمپلیت های اماده و غیره اضافه شده.
بخوانید : جدانویسی فونت در فتوشاپ
در حال حاضر Photoshop یکی از بهترین نرم افزارهای ویرایش تصویر پیکسلی محسوب می شود و نرم افزاری بسیار کاربر پسند است. این نرم افزار با ویندوز های مختلف از جمله 7 , 8 , 10 و همچنین MacOS و نسخه های بعدی آن سازگار است. شما می توانید آن را در بسیاری از زبان های مختلف مانند انگلیسی ، چینی ، عربی و غیره پیدا کنید.
دانلود این نرم افزار بر روی رایانه شخصی شما بسیار آسان است. برای دانلود نرم افزار فتوشاپ ، کافی است به وب سایت های ایرانی بروید و نرم افزار فتوشاپ را با توجه به مشخصات سیستم دانلود کنید.
ویژگی و کاربرد های نرم افزار فتوشاپ :
ویژگی ها مهمترین شرایط هر نرم افزار هستند. در این مقاله ، همچنین نگاهی به ویژگی های نرم افزار Photoshop به شیوه ای بسیار جالب خواهیم پرداخت. بنابراین اجازه دهید به سراغ ویژگی های نرم افزار Photoshop برویم.
فتوشاپ کاربردهای زیادی دارد از جمله از آن ها : رتوش عکس، طراحی دیجیتال، طراحی وب، فتومونتاژ، ست اداری و یا هر ادیت یا طراحی دیگه که میتوان از فتوشاپ در قالب مد های رنگی مختلفی از جمله RGB , CMYK ، LAB ، Bitmap و … استفاده کرد.
ما در این نرم افزار محیط بسیار کاربر پسند داریم. در رابط کاربری ما یک پنل ابزار در گوشه سمت چپ ناحیه کار داریم که به شما کمک می کند هر ابزار را به سرعت در جهت مخالف که گوشه سمت راست است بردارید.
ما دارای پنل رنگ و بخش Layer برای بررسی و ساماندهی سریع کارمان داریم. در بالای ناحیه کار ، نوار منو را برای برخی تنظیمات داریم ، و در زیر نوار منو نوار Property وجود دارد که ویژگی نوار ابزار فعال را در پایین نشان می دهد.
ما Timeline panel را داریم که این نرم افزار را وارد مرحله بعدی ویرایش می کند ، یعنی پنل تایم لاین به این نرم افزار اجازه می دهد تا تصاویر رستری را متحرک کند. این ویژگی های رابط کاربری این نرم افزار را بسیار چشم نواز و همچنین کاربر پسند کرده است.
در بخش پنل ابزار ، ابزارهای زیادی داریم مانند ابزار Pen Tool که نقش مهمی در طراحی و انتخاب دارد. مانند این ابزار ما ابزارهای دیگر زیادی در این نرم افزار داریم که آن را از سایر نرم افزارهای ویرایش متمایز می کند.
اگر تا الان هیچی از فتوشاپ نمی دانستید نگران نباشد. برای شروع کافیه نصبش کنید و آموزش های مقدماتیشو فرا بگیرید و بعد بروید سراغ آموزش های پیشرفته.
عزیزان امیدوارم از این مبحث استفاده کافی رو برده باشید و در ادامه برای دانلود برنامه Photoshop روی دکمه زیر کلیک کنید.
این پست چقدر مفید بود؟
دیدگاهتان را بنویسید